object(stdClass)#65 (34) { ["vid"]=> string(2) "78" ["uid"]=> string(1) "5" ["title"]=> string(54) "Interieurvoorstel Buitenveldert, Beysterveld Amsterdam" ["log"]=> string(0) "" ["status"]=> string(1) "1" ["comment"]=> string(1) "0" ["promote"]=> string(1) "0" ["sticky"]=> string(1) "0" ["nid"]=> string(2) "78" ["type"]=> string(12) "yben_project" ["language"]=> string(3) "und" ["created"]=> string(10) "1486639274" ["changed"]=> string(10) "1513868182" ["tnid"]=> string(1) "0" ["translate"]=> string(1) "0" ["revision_timestamp"]=> string(10) "1513868182" ["revision_uid"]=> string(1) "5" ["field_project_title"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(54) "Interieurvoorstel Buitenveldert, Beysterveld Amsterdam" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(54) "Interieurvoorstel Buitenveldert, Beysterveld Amsterdam" } } } ["field_project_images"]=> array(1) { ["und"]=> array(4) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "456" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(10) "web 02.jpg" ["uri"]=> string(21) "public://web 02_0.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "216271" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1486639391" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } [1]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "457" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(10) "web 01.jpg" ["uri"]=> string(21) "public://web 01_0.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "146850" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1486639418" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } [2]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "455" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(10) "web 03.jpg" ["uri"]=> string(19) "public://web 03.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "251733" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1486639245" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "911" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "911" } [3]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "562" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(18) "exclusief loft.jpg" ["uri"]=> string(29) "public://exclusief loft_0.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "439322" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1511175177" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1574" ["height"]=> string(4) "1130" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1574" ["height"]=> string(4) "1130" } } } ["field_credits_1_title"]=> array(0) { } ["field_credits_1_name"]=> array(0) { } ["field_credits_2_title"]=> array(0) { } ["field_credits_3_name"]=> array(0) { } ["field_credits_3_title"]=> array(0) { } ["field_project_customer"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(36) "Rob en Trace Buitenveldert Amsterdam" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(36) "Rob en Trace Buitenveldert Amsterdam" } } } ["field_project_menu_image"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "560" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(13) "rob trace.jpg" ["uri"]=> string(22) "public://rob trace.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "197082" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1511175018" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1557" ["height"]=> string(3) "920" } ["alt"]=> string(27) "Interieurontwerp Amsterdam " ["title"]=> string(27) "Interieurontwerp Amsterdam " ["width"]=> string(4) "1557" ["height"]=> string(3) "920" } } } ["field_credits_2_name"]=> array(0) { } ["field_project_description"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["value"]=> string(604) "

Interieurontwerp Amsterdam


Voor Rob en Trace maakten wij een interieurvoorstel voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas. Het interieur is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft een luxueuze uitstraling gekregen. Er is hier veel gebruik gemaakt van warme kleuren met gouden en koperen elementen. Realisatie september 2017 " ["summary"]=> string(343) "Voor Rob en Trace maakten wij een interieurvoorstel voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas.
Lees meer....." ["format"]=> string(10) "plain_text" ["safe_value"]=> string(642) "

<H1> Interieurontwerp Amsterdam </H1><BR />Voor Rob en Trace maakten wij een <Interieurontwerp in Amsterdam/> interieurvoorstel voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas. Het interieur is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft een luxueuze uitstraling gekregen. Er is hier veel gebruik gemaakt van warme kleuren met gouden en koperen elementen. Realisatie september 2017 <je huis inrichten?/>

" ["safe_summary"]=> string(369) "

Voor Rob en Trace maakten wij een interieurvoorstel voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas. <br /><strong> Lees meer.....</strong>

" } } } ["field_order"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["value"]=> string(1) "5" } } } ["metatags"]=> array(1) { ["und"]=> array(3) { ["title"]=> array(1) { ["value"]=> string(27) "Interieurontwerp Amsterdam " } ["description"]=> array(1) { ["value"]=> string(538) "Voor Rob en Trace maakten wij een interieurontwerp voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas. Het interieur is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft een luxueuze uitstraling gekregen. Er is hier veel gebruik gemaakt van warme kleuren met gouden en koperen elementen. Realisatie september 2017" } ["keywords"]=> array(1) { ["value"]=> string(49) "huis inrichten, interieuradvies, woning inrichten" } } } ["name"]=> string(5) "susan" ["picture"]=> string(1) "0" ["data"]=> string(24) "a:1:{s:7:"overlay";i:1;}" ["entity_view_prepared"]=> bool(true) }

Interieurvoorstel Buitenveldert, Beysterveld Amsterdam

terug naar overzicht <<

Interieurontwerp Amsterdam


Voor Rob en Trace maakten wij een interieurvoorstel voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas. Het interieur is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft een luxueuze uitstraling gekregen. Er is hier veel gebruik gemaakt van warme kleuren met gouden en koperen elementen. Realisatie september 2017