Opdrachtgever:
Van Traa Advocaten te Rotterdam

Project:
Door deze klant werd ons vorig jaar gevraagd een gedeelte van het bedrijfsrestaurant om te toveren tot café. Zo’n vier jaar geleden hebben wij voor hen het interieurontwerp gemaakt voor de nieuwe verdieping. Ook hebben wij interieuradvies gegeven over het bereiken van een betere akoestiek
Lees meer.....
Opdrachtgever:
UN Studio Interieurdesign The W.I.N.D. House

Project:
Interieurontwerp villa the W.I.N.D. House in Noord-Holland. Voor dit interieurproject hebben wij mogen samenwerken met UN studio, wat een fantastische ervaring was.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Marc Smit, directeur Smit en Zoon Weesp

Project:
Interieurontwerp voor kantoor in Weesp. Voor Smit en Zoon heeft YBEN een interieur mogen ontwerpen en uitvoeren voor de entree/receptie,hal, een dynamische overlegruimte met aanlandwerkplekken, en op de drie verdiepingen is voor alle kantoren een nieuwe indeling bedacht met veelal bestaande werkplekken en nieuwe overlegmogelijkheden. Het tapijt is geheel vervangen door tapijttegels van Interface.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Van Traa Advocaten Rotterdam

Project:
Exclusief interieurontwerp voor de nieuwe verdieping voor van Traa Advocaten te Rotterdam. De nieuwe verdieping heeft een industrieel karakter gekregen. Zowel bij het bedrijfsrestaurant als de vergaderruimten worden stoere materialen gecombineerd met zachte vilt. De 2tec2 vloer van Leoxx in de vergaderruimten geeft een eigenzinnig beeld.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Mediapark Hilversum

Project:
De entreehal voor NTR, VARA, VPRO is een samenkomen van twee gebouwen en verschillende omroepen. Het is een soort aankomst-vertrekhal. De in het oog springende balie, een eivorm, het begin van een idee of ontdekking neemt een prominente plaats in.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Rob en Trace Buitenveldert Amsterdam

Project:
Voor Rob en Trace maakten wij een interieurvoorstel voor de bovenste verdieping van hun penthouse te Buitenveldert. Het loft is een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Oyvind en Caroline Amsterdam

Project:
Door Oyvind en Caroline werd ons gevraagd een schetsontwerp te maken voor de inrichting van hun appartement te Touwen Amsterdam. Belangrijke aspecten hierbij waren dat werken en privé in één ruimte werden ondergebracht.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Huawei Skybox Arena Amsterdam

Project:
Voor de inrichting van de skybox voor Huawei heeft Yben Interieur en Projectdesign een aantal schetsontwerpen mogen maken. In dit interieurontwerp geeft het lijnenspel van de opklaptafels en roomdivider een speels geheel, waarbij de huisstijl van de firma duidelijk naar voren komt.Klik door voor de andere twee schetsvoorstellen voor hun skybox in Amsterdam.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Zwitserleven Amstelveen VO beurs

Project:
Voor Vivat Zwitserleven te Amstelveen heeft YBEN het interieur ontworpen voor de MVO beurs in de centrale hal. Deze beurs had alles te maken met het nieuwe pad, waar de verzekeraar Zwitserleven in sloeg; Transparantie van de producten en maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt. Het bestaande interieur is 15 jaar geleden door Pi de Bruijn geïnspireerd qua kleurstelling op De Zonnebloemen van Van Gogh.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Van Montfoort te Woerden

Project:
Voor van Montfoort Woerden is het originele Rabobank interieur vervangen voor een totaal andere uitstraling. Hierbij hebben we veel wanden en plafonddelen kunnen hergebruiken.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Zwitserleven Amstelveen buitenproject

Project:
Het bestaande interieur is 15 jaar geleden door Pi de Bruijn geïnspireerd qua kleurstelling op De Zonnebloemen van Van Gogh.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Vivat - Zwitserleven Amstelveen ontwerp huiskamers

Project:
Voor Vivat - Zwitserleven te Amstelveen hebben wij een aantal huiskamers/loungewerkplekken ontworpen.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Heartlife klinieken van dr. Janneke Wittekoek

Project:
In dit moderne pand (Leidsche Rijn, Utrecht) van ongeveer 160m2, waarvoor wij zowel het ontwerp mochten maken als de gehele verbouwing mocht begeleiden, moesten verschillende functies worden gesitueerd. Dit wil zeggen een Apotheek, Echoscopie kamers, Kantoren, Sanitaire voorzieningen, Vergaderruimten, Trainingsruimte, Keuken, Entree en Wachtruimte.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Rotterdam Science Tower

Project:
De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker. Het ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting.
Opdrachtgever:
Cober Trouwringen, Oss

Project:
In het interieur van Cober Trouwringen hebben we het stoere mannelijke en het zachte vrouwelijke met elkaar verenigd. Dit deden wij door middel van de keuze in materialen voor de inrichting.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Cober Goudsmederij, Oss

Project:
De winkelinrichting van Goudsmederij Cober Oss was destijds één van onze allereerste interieurprojecten. De vloer van rubber is de actieve zone in het pand, de eiken vloer is de blik en kijkzone.Voor het kassameubel heb ik geschilderd hout met staal gecombineerd.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
KLPD Driebergen

Project:
Voor KLPD Driebergen werd de vergaderruimte geheel gestript. Wat hieruit tevoorschijn kwam was fantastisch!
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Kennemer Theater Beverwijk

Project:

Interieurontwerp theater
Voor het Kennemer Theater te Beverwijk heb ik een schetsontwerp mogen maken voor de foyer.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Willem Kamerman CEO & President bij Blancier Handmade Watches ·

Project:
Voor het project aan de Ezelsveldlaan te Delft hebben wij voor de verkoop/verhuur van het kantoor een aantal presentatieschetsen gemaakt voor de inrichting. Op deze manier kan men zien hoe deze ruimte eventueel ingericht kan worden.
Opdrachtgever:
AT Kearny b.v. Amsterdam Ydok

Project:

Conceptontwikkeling interieur AT Kearny b.v. Voor A.T. Kearny bedachten wij een nieuw interieurconcept. Zij wisten niet precies wat zij wilden, maar hadden behoefte aan een ontwerpstudio die met hen meedacht over hun interieur.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Sinner Eyewear te Weesp

Project:
Voor Sinner Eyewear te Weesp werd ik gevraagd een aantal productdisplays voor brillen te ontwerpen.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Mevrouw Windisch-Greatz Ecologische verbouwing Baambrugge

Project:

Ecologisch bouwen: Voor deze klant hebben wij een arbeidershuisje uit 1700 gerenoveerd en verbouwd. De hele verbouwing moest op een ecologische manier gebeuren. Dit was voor ons een mooie uitdaging. Wij hebben zowel het ontwerp mogen maken en de uitvoering tot het einde begeleid.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Interieurarchitect Rotterdam

Project:
Bent u op zoek naar een interieurarchitect in Rotterdam, die uw bedrijf op een dynamische manier kan inrichten, waarbij gelet wordt op detail? Of heeft u een interieuradvies in Rotterdam nodig voor de verbouwing van uw huis? Wij zijn een multidisciplinair ontwerpbureau met oog voor de juiste balans tussen verlichting, kleur, vorm, materialen en akoestiek.
Opdrachtgever:
Interieurarchitect Yben

Project:
Interieurarchitect Y-BEN Bent u op zoek naar een interieurarchitect die uw bedrijf op een dynamische manier kan inrichten, waarbij gelet wordt op detail? Of heeft u een interieurarchitect nodig voor de verbouwing van uw huis, of wilt u uw huis opnieuw inrichten? Wij zijn een multidisciplinair ontwerpbureau met oog voor de juiste balans tussen verlichting, kleur, vorm, materialen en akoestiek. In al onze ontwerpen speelt duurzaamheid een grote rol.
Opdrachtgever:
Balie ontwerp Yben interieur en projectdesign

Project:
Bij de meeste bedrijven is de balie een belangrijk item. Een meubel waar je als bedrijf een visueel visitekaartje afgeeft. De balie laat zien waar het bedrijf voor staat, dus is het erg belangrijk dat bij het ontwerp voor deze balie rekening wordt gehouden met de kernwaarden en huisstijl van de organisatie.
Opdrachtgever:
Interieurarchitect Utrecht

Project:
Bent u op zoek naar een interieurarchitect in Utrecht, die uw bedrijf op een dynamische manier kan inrichten, waarbij gelet wordt op detail? Of heeft u een interieuradvies in Utrecht nodig voor de verbouwing van uw huis? Wij zijn een multidisciplinair ontwerpbureau in provincie Utrecht met oog voor de juiste balans tussen verlichting, kleur, vorm, materialen en akoestiek.
Opdrachtgever:
PIDPA België-Aanbesteding Hidrodoe Watermuseum

Project:
Ontwerp balie voor Hidrodoe het interactieve watermuseum van België. De stroming van het water is als het ware verstild in het ontwerp.
Lees meer.....
Opdrachtgever:
Interieurontwerp voor bedrijven en particulieren

Project:
Bent u op zoek naar een interieurarchitect, die u kan helpen met het maken van een interieurontwerp voor uw woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer of kantoorruimte? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Wij helpen u graag met het ontwerpen van een interieur dat past bij uw wensen en budget.
Opdrachtgever:
Je huis in laten richten door een interieurarchitect?

Project:
Wilt je je huis inrichten? Maar kun je wel wat hulp gebruiken van een binnenhuisarchitect Amsterdam? Wil je meer een eigen identiteit in je woning en minder zoals iedereen? Gewoon lekker eigenwijs? Wij helpen je graag met de inrichting en een eventuele verbouwing.
Opdrachtgever:
Binnenhuisarchitect Amsterdam

Project:
Bent u op zoek naar een binnenhuisarchitect die uw bedrijf op een dynamische manier kan inrichten, waarbij gelet wordt op detail? Of heeft u een binnenhuisarchitect nodig voor de verbouwing van uw huis, of wilt u uw huis opnieuw inrichten?
Lees meer.....
Opdrachtgever:
DESCIN

Project:
Een opslag omgetoverd tot kantoorruimte. Het casco pand werd gebruikt voor opslag. De heren van DESCIN hadden het pand gekocht en wilden van de bovenste verdieping een kantoorruimte maken.
Lees meer.....