object(stdClass)#65 (33) { ["vid"]=> string(2) "84" ["uid"]=> string(1) "5" ["title"]=> string(42) "Ontwerp entree hal Rotterdam Science Tower" ["log"]=> string(0) "" ["status"]=> string(1) "1" ["comment"]=> string(1) "0" ["promote"]=> string(1) "0" ["sticky"]=> string(1) "0" ["nid"]=> string(2) "84" ["type"]=> string(12) "yben_project" ["language"]=> string(3) "und" ["created"]=> string(10) "1498140193" ["changed"]=> string(10) "1509358833" ["tnid"]=> string(1) "0" ["translate"]=> string(1) "0" ["revision_timestamp"]=> string(10) "1509358833" ["revision_uid"]=> string(1) "5" ["field_project_title"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(23) "Rotterdam Science Tower" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(23) "Rotterdam Science Tower" } } } ["field_project_images"]=> array(1) { ["und"]=> array(2) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "485" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(9) "web01.jpg" ["uri"]=> string(18) "public://web01.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "312503" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1498140174" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } [1]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "487" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(9) "web02.jpg" ["uri"]=> string(20) "public://web02_0.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "165081" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1498140569" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1215" ["height"]=> string(3) "897" } } } ["field_credits_1_title"]=> array(0) { } ["field_credits_1_name"]=> array(0) { } ["field_credits_2_title"]=> array(0) { } ["field_credits_3_name"]=> array(0) { } ["field_credits_3_title"]=> array(0) { } ["field_project_customer"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(23) "Rotterdam Science Tower" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(23) "Rotterdam Science Tower" } } } ["field_project_menu_image"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "484" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(13) "website01.jpg" ["uri"]=> string(22) "public://website01.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "510720" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1498140193" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1603" ["height"]=> string(4) "1118" } ["alt"]=> string(51) "Interieurontwerp entree hal Rotterdam Science Tower" ["title"]=> string(51) "Interieurontwerp entree hal Rotterdam Science Tower" ["width"]=> string(4) "1603" ["height"]=> string(4) "1118" } } } ["field_credits_2_name"]=> array(0) { } ["field_project_description"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["value"]=> string(269) "De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker. Het ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting." ["summary"]=> string(269) "De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker. Het ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting." ["format"]=> string(10) "plain_text" ["safe_value"]=> string(277) "

De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker. Het ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting.

" ["safe_summary"]=> string(277) "

De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker. Het ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting.

" } } } ["field_order"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["value"]=> string(2) "10" } } } ["name"]=> string(5) "susan" ["picture"]=> string(1) "0" ["data"]=> string(24) "a:1:{s:7:"overlay";i:1;}" ["entity_view_prepared"]=> bool(true) }

Ontwerp entree hal Rotterdam Science Tower

terug naar overzicht <<

De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker. Het ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting.