object(stdClass)#65 (33) { ["vid"]=> string(2) "38" ["uid"]=> string(1) "5" ["title"]=> string(13) "van montfoort" ["log"]=> string(0) "" ["status"]=> string(1) "1" ["comment"]=> string(1) "0" ["promote"]=> string(1) "0" ["sticky"]=> string(1) "0" ["nid"]=> string(2) "38" ["type"]=> string(12) "yben_project" ["language"]=> string(3) "und" ["created"]=> string(10) "1440158094" ["changed"]=> string(10) "1476711267" ["tnid"]=> string(1) "0" ["translate"]=> string(1) "0" ["revision_timestamp"]=> string(10) "1476711267" ["revision_uid"]=> string(1) "5" ["field_project_title"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(39) "Interieurontwerp Woerden Van Montfoort " ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(39) "Interieurontwerp Woerden Van Montfoort " } } } ["field_project_images"]=> array(1) { ["und"]=> array(5) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "111" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(22) "YB_vanmontfoort_29.jpg" ["uri"]=> string(31) "public://YB_vanmontfoort_29.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(7) "3216564" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1440157949" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "2761" ["height"]=> string(4) "2527" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "2761" ["height"]=> string(4) "2527" } [1]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "113" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(22) "YB_vanmontfoort_12.jpg" ["uri"]=> string(31) "public://YB_vanmontfoort_12.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(7) "5150128" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1440158020" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "3815" ["height"]=> string(4) "2554" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "3815" ["height"]=> string(4) "2554" } [2]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "115" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(22) "YB_vanmontfoort_10.jpg" ["uri"]=> string(31) "public://YB_vanmontfoort_10.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(7) "3221398" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1440158060" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "3226" ["height"]=> string(4) "2160" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "3226" ["height"]=> string(4) "2160" } [3]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "117" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(22) "YB_vanmontfoort_20.jpg" ["uri"]=> string(31) "public://YB_vanmontfoort_20.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(7) "3423799" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1440158205" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "3271" ["height"]=> string(4) "2190" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "3271" ["height"]=> string(4) "2190" } [4]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "125" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(22) "YB_vanmontfoort_30.jpg" ["uri"]=> string(33) "public://YB_vanmontfoort_30_0.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(7) "2701209" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1440163887" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "3340" ["height"]=> string(4) "2236" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "3340" ["height"]=> string(4) "2236" } } } ["field_credits_1_title"]=> array(0) { } ["field_credits_1_name"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(60) "fotografie: Bigvissie" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(82) "<a href="http://www.bigvissie.nl/">fotografie: Bigvissie</a>" } } } ["field_credits_2_title"]=> array(0) { } ["field_credits_3_name"]=> array(0) { } ["field_credits_3_title"]=> array(0) { } ["field_project_customer"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(24) "Van Montfoort te Woerden" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(24) "Van Montfoort te Woerden" } } } ["field_project_menu_image"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "110" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(22) "YB_vanmontfoort_30.jpg" ["uri"]=> string(31) "public://YB_vanmontfoort_30.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(7) "2701209" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1440158094" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "3340" ["height"]=> string(4) "2236" } ["alt"]=> string(0) "" ["title"]=> string(0) "" ["width"]=> string(4) "3340" ["height"]=> string(4) "2236" } } } ["field_credits_2_name"]=> array(0) { } ["field_project_description"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["value"]=> string(498) "Voor van Montfoort Woerden is het originele Rabobank interieur vervangen voor een totaal andere uitstraling. Hierbij hebben we veel wanden en plafonddelen kunnen hergebruiken.Ook heb ik gebruik gemaakt van OSB plaat om zo een wat andere look te creëren, die past bij een organisatie, die zich bezig houdt met trainingsprogramma's voor trainers van probleemjongeren. De huisstijl en kernwaarden zijn prachtig naar voren gekomen in de kleuren van de stoffering, raam bestikkering en meubilair.(2014)" ["summary"]=> string(213) "Voor van Montfoort Woerden is het originele Rabobank interieur vervangen voor een totaal andere uitstraling. Hierbij hebben we veel wanden en plafonddelen kunnen hergebruiken.
Lees meer....." ["format"]=> string(10) "plain_text" ["safe_value"]=> string(511) "

Voor van Montfoort Woerden is het originele Rabobank interieur vervangen voor een totaal andere uitstraling. Hierbij hebben we veel wanden en plafonddelen kunnen hergebruiken.Ook heb ik gebruik gemaakt van OSB plaat om zo een wat andere look te creëren, die past bij een organisatie, die zich bezig houdt met trainingsprogramma's voor trainers van probleemjongeren. De huisstijl en kernwaarden zijn prachtig naar voren gekomen in de kleuren van de stoffering, raam bestikkering en meubilair.(2014)

" ["safe_summary"]=> string(239) "

Voor van Montfoort Woerden is het originele Rabobank interieur vervangen voor een totaal andere uitstraling. Hierbij hebben we veel wanden en plafonddelen kunnen hergebruiken. <br /><strong>Lees meer.....</strong>

" } } } ["field_order"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["value"]=> string(1) "7" } } } ["name"]=> string(5) "susan" ["picture"]=> string(1) "0" ["data"]=> string(24) "a:1:{s:7:"overlay";i:1;}" ["entity_view_prepared"]=> bool(true) }

van montfoort

terug naar overzicht <<

Voor van Montfoort Woerden is het originele Rabobank interieur vervangen voor een totaal andere uitstraling. Hierbij hebben we veel wanden en plafonddelen kunnen hergebruiken.Ook heb ik gebruik gemaakt van OSB plaat om zo een wat andere look te creëren, die past bij een organisatie, die zich bezig houdt met trainingsprogramma's voor trainers van probleemjongeren. De huisstijl en kernwaarden zijn prachtig naar voren gekomen in de kleuren van de stoffering, raam bestikkering en meubilair.(2014)