object(stdClass)#65 (34) { ["vid"]=> string(3) "104" ["uid"]=> string(1) "5" ["title"]=> string(39) "Interieurontwerp van opslag tot kantoor" ["log"]=> string(0) "" ["status"]=> string(1) "1" ["comment"]=> string(1) "0" ["promote"]=> string(1) "0" ["sticky"]=> string(1) "0" ["nid"]=> string(3) "104" ["type"]=> string(12) "yben_project" ["language"]=> string(3) "und" ["created"]=> string(10) "1524491065" ["changed"]=> string(10) "1524744080" ["tnid"]=> string(1) "0" ["translate"]=> string(1) "0" ["revision_timestamp"]=> string(10) "1524744080" ["revision_uid"]=> string(1) "5" ["field_project_title"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(39) "Interieurontwerp van opslag tot kantoor" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(39) "Interieurontwerp van opslag tot kantoor" } } } ["field_project_images"]=> array(1) { ["und"]=> array(2) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "603" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(26) "binnenhuisarchitect AA.jpg" ["uri"]=> string(37) "public://binnenhuisarchitect AA_0.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "361135" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1524491045" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1940" ["height"]=> string(4) "1274" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1940" ["height"]=> string(4) "1274" } [1]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "607" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(27) "binnenhuisarchitect1396.jpg" ["uri"]=> string(36) "public://binnenhuisarchitect1396.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "334336" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1524492867" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1645" ["height"]=> string(4) "1539" } ["alt"]=> NULL ["title"]=> NULL ["width"]=> string(4) "1645" ["height"]=> string(4) "1539" } } } ["field_credits_1_title"]=> array(0) { } ["field_credits_1_name"]=> array(0) { } ["field_credits_2_title"]=> array(0) { } ["field_credits_3_name"]=> array(0) { } ["field_credits_3_title"]=> array(0) { } ["field_project_customer"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(3) { ["value"]=> string(6) "DESCIN" ["format"]=> NULL ["safe_value"]=> string(6) "DESCIN" } } } ["field_project_menu_image"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(14) { ["fid"]=> string(3) "605" ["uid"]=> string(1) "5" ["filename"]=> string(25) "binnenhuisarchitect01.jpg" ["uri"]=> string(34) "public://binnenhuisarchitect01.jpg" ["filemime"]=> string(10) "image/jpeg" ["filesize"]=> string(6) "314460" ["status"]=> string(1) "1" ["timestamp"]=> string(10) "1524491207" ["type"]=> string(5) "image" ["image_dimensions"]=> array(2) { ["width"]=> string(4) "1665" ["height"]=> string(4) "1274" } ["alt"]=> string(39) "Interieurontwerp van opslag tot kantoor" ["title"]=> string(39) "Interieurontwerp van opslag tot kantoor" ["width"]=> string(4) "1665" ["height"]=> string(4) "1274" } } } ["field_credits_2_name"]=> array(0) { } ["field_project_description"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(5) { ["value"]=> string(602) "

BINNENHUISARCHITECT VOOR ONTWERP KANTOOR


Een opslag omgetoverd tot kantoorruimte. Het casco pand werd gebruikt voor opslag. De heren van DESCIN hadden het pand gekocht en wilden van de bovenste verdieping een kantoorruimte maken. De indeling werd eenvoudig, maar verrassend. Van alle zijden houd je contact met het trapgedeelte, dus ook met de bezoeker. Door het gebruik van veel glas en betegelde wanden, krijgt het geheel een industriële look. De vintage landkaarten geven aan dat de eigenaren van het pand zeer avontuurlijk zijn en dus veel reizen. " ["summary"]=> string(270) "BINNENHUISARCHITECT VOOR ONTWERP KANTOOR. Een opslag omgetoverd tot kantoorruimte. Het casco pand werd gebruikt voor opslag. De heren van DESCIN hadden het pand gekocht en wilden van de bovenste verdieping een kantoorruimte maken.
Lees meer....." ["format"]=> string(10) "plain_text" ["safe_value"]=> string(632) "

<H1> BINNENHUISARCHITECT VOOR ONTWERP KANTOOR </H1><BR /><Interieurarchitect Amsterdam />Een opslag omgetoverd tot kantoorruimte. Het casco pand werd gebruikt voor opslag. De heren van DESCIN hadden het pand gekocht en wilden van de bovenste verdieping een kantoorruimte maken. De indeling werd eenvoudig, maar verrassend. Van alle zijden houd je contact met het trapgedeelte, dus ook met de bezoeker. Door het gebruik van veel glas en betegelde wanden, krijgt het geheel een industriële look. De vintage landkaarten geven aan dat de eigenaren van het pand zeer avontuurlijk zijn en dus veel reizen.

" ["safe_summary"]=> string(301) "

BINNENHUISARCHITECT VOOR ONTWERP KANTOOR.
Een opslag omgetoverd tot kantoorruimte. Het casco pand werd gebruikt voor opslag. De heren van DESCIN hadden het pand gekocht en wilden van de bovenste verdieping een kantoorruimte maken. <br /><strong> Lees meer.....</strong>

" } } } ["field_order"]=> array(1) { ["und"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["value"]=> string(3) "200" } } } ["metatags"]=> array(1) { ["und"]=> array(2) { ["title"]=> array(1) { ["value"]=> string(39) "Interieurontwerp van opslag tot kantoor" } ["keywords"]=> array(1) { ["value"]=> string(77) "binnenhuisarchitect, kantoorinrichting, projectinrichting, interieurarchitect" } } } ["name"]=> string(5) "susan" ["picture"]=> string(1) "0" ["data"]=> string(24) "a:1:{s:7:"overlay";i:1;}" ["entity_view_prepared"]=> bool(true) }

Interieurontwerp van opslag tot kantoor

terug naar overzicht <<

BINNENHUISARCHITECT VOOR ONTWERP KANTOOR


Een opslag omgetoverd tot kantoorruimte. Het casco pand werd gebruikt voor opslag. De heren van DESCIN hadden het pand gekocht en wilden van de bovenste verdieping een kantoorruimte maken. De indeling werd eenvoudig, maar verrassend. Van alle zijden houd je contact met het trapgedeelte, dus ook met de bezoeker. Door het gebruik van veel glas en betegelde wanden, krijgt het geheel een industriële look. De vintage landkaarten geven aan dat de eigenaren van het pand zeer avontuurlijk zijn en dus veel reizen.