• Een dynamische plek - Interieurontwerp YBEN  Een café bij een advocatenkantoor, een juwelierszaak, een scrumplek bij VIVAT. Wat leeft er in een bedrijf en hoe wordt het bedrijf een dynamische plek voor de gebruiker? Yben onderzoekt dit, door interviews af te nemen bij verschillende werknemers en bouwt het ontwerp zo laag voor laag op, zodat iedere gebruiker zijn of haar ruimte in kan nemen.

 • Multifunctionele ruimte bij Smit en Zoon te Weesp - Interieurarchitect YBEN  Bestaand en nieuw meubilair vinden elkaar bij het project voor Smit & zoon te Weesp. Hier de multifunctionele ruimte, waar vergaderen, flexwerken en informeel overleg kunnen plaatsvinden.

 • luxe loft - Interieurarchitect YBEN  Yben Interieur en projectdesign ook voor particulieren! Dit loft bestaat uit een geheel open ruimte, waardoor wonen en slapen in één ruimte moet plaatsvinden. Wij hebben tussen de twee zones een wand geplaatst van smalle stalen kozijnen met veel glas. Het interieur is ook in een nieuw jasje gestoken en heeft een luxueuze uitstraling gekregen. Er is hier veel gebruik gemaakt van warme kleuren met gouden en koperen elementen.Wilt u ook een goede binnenhuisarchitect inhuren? Ga dan meteen naar de contactpagina!

 • Interieurarchitect YBEN voor Rotterdam Science Tower  De verouderde gebouwen zijn toe aan een update. Om voor de diversen huurders een mooie sociale zone te creëren in de entreehal, wordt het geheel aantrekkelijker gemaakt met een koffiecorner. Ons ontwerp brengt mensen samen voor een informeel overleg, een kopje koffie of een toevallige ontmoeting. < interieurarchitect in Rotterdam/>

 • Winkelinrichting Juwelier  De winkelinrichting van Goudsmederij Cober Oss was destijds één van onze allereerste interieurprojecten. De vloer van rubber is de actieve zone in het pand, de eiken vloer is de blik en kijkzone. Voor het kassameubel is geschilderd hout met staal gecombineerd. De bewegingen van klant en medewerker zijn als het ware verstild in het interieur vastgelegd. Leuk is het om te zien dat na al die jaren (20) het interieur in de kern hetzelfde is gebleven. Ook de voorpui is door ons ontworpen.

 • Binnenhuisarchitect voor appartement Touwen Amsterdam! Wilt u ook uw huis laten inrichten?  Een cool stel uit Amsterdam vroeg ons als binnenhuisarchitect een schetsontwerp te maken voor de inrichting van hun appartement te Touwen Amsterdam. Belangrijke aspecten hierbij zijn dat werken en privé in één ruimte worden ondergebracht. Veel ruimte is nodig voor opslag van allerlei knipstalen, stoffen, papier en verf. In ons ontwerp voor een eigenzinnige kast, moest ook de industriële naaimachine worden verwerkt. Omdat de man des huizes veel thuiswerkt op de laptop, moet de eettafel een dubbelfunctie krijgen. Ook een gedeelte van de keuken moet kunnen worden gebruikt als werktafel.

 • Ontwerp Welness - Spa door binnenhuisarchitect  De donkere dagen komen eraan, of nee, we zitten er midden in. Wie wil dit nu niet. Een kleine privé welness in je slaapkamer! Heerlijk badderen en daarna stap je zo je bedje in. Ik zeg, mensen met een wat grotere slaapkamer DOEN. Even een belletje en we komen geheel vrijblijvend bij u langs! Enne voor de feestdagen vragen we een zacht prijsje voor het ontwerp. Heel romantisch ook z'on tweepersoonsbad.

 • verbouwing en inrichting loods door binnenhuisarchitect  Een loods verbouwen tot woon/werkruimte is een echte uitdaging en ontzettend leuk om te doen! De keuken/bar is het middelpunt van de ruimte geworden. Alles bij elkaar krijgt het geheel een stoere, maar ook fluweelzachte uitstraling. Mooie warme blauwtinten gecombineerd met goud en koper, klassiek red velvet met stalen lockers. Nu aan de slag met de uitvoering!

 • Buiten wordt binnen door kunstgrasproject bij VIVAT - Zwitserleven Amstelveen. Het ontwerp is geïnspireerd op een schilderij van Van Gogh.
  DIRECT
  CONTACT>>

  Kunstgras bij VIVAT-Zwitserleven Amstelveen

  De Lighthouse CLub Nederland

  De Lighthouse CLub Nederland (LHC) is een landelijke vereniging van mensen met een leidinggevende functie in de bouwsector. Wij zijn lid van het departement Noordzeekanaalgebied

  Werken, maar dan anders...

  Een interieurontwerp gemaakt voor een detacheringsbedrijf in Amsterdam. Werken, ontmoeten, overleg, ontspanning en veel groen, want werken moet wel leuk blijven natuurlijk.